Ken jij Geocaching? Geocaching is een buitensport en een spel waarbij gebruik wordt gemaakt van een telefoon (met GPS functie) om ergens ter wereld een zogenoemde cache te vinden. De caches kunnen door iedereen verstopt worden en worden gemeld op de website van geocaching.nl.
Lekker fit Losser heeft hier een toffe variant op bedacht. Door 3 dorpen binnen de gemeente zijn 15 caches (stickers) verstopt. Lukt het jou om door middel van jouw telefoon (met GPS functie) ze allemaal te vinden?

Hoe werkt het?

  1. Print de invullijst van je dorp (die vind je onderaan deze pagina).
  2. Open via de onderstaande knoppen de landkaart op je telefoon of scan de QR code op het invulformulier. Er verschijnt een landkaart met daarop 15 Lekker Fit Losser logo’s.
  3. Navigeer naar cache.
  4. Op elke cache staat de naam van een sporter. Vul de naam van de sporter in bij de juiste locatie op het invulformulier.
  5. Kan je hem écht niet vinden, kijk dan in de omschrijving van de cache. Dit doe je door op het Lekker Fit Losser logo te klikken dat bij de locatie hoort.

(Voorbeeld van een sticker)

Spelregels

  • De stickers hangen op makkelijk begaanbare plekken. Je hoeft dus geen wegen over te steken of over hekken te klimmen. Denk aan je eigen en een ander zijn de veiligheid!
  • Probeer eerst zelf goed te zoeken. Mocht je de sticker echt niet kunnen vinden, kijk dan in de omschrijving van de cache.
  • De stickers niet bekladden of weghalen. Zo houden we het leuk voor iedereen.
  • Schrijf de namen van de sporters op het invulformulier.
  • Houd de namen van de sporters geheim zodat iedereen zelf moet zoeken.