Maak kennis met Tennis in de mei vakantie. Speciaal voor kinderen van 8-12 jaar.
Ben je benieuwd of tennis een leuke sport is? Heb je al een keertje getennist, maar wil je nu echt een keer tennisles? Geef je dan nu op voor Maak Kennis Met Tennis bij verschillende Tennisvereniging in de gemeente losser.

De Lentegames 2021 is een initiatief van de buurtsportcoaches van de gemeente Losser en Fundament. Tijdens de mei vakantie van 26 t/m 9 mei worden er verschillende sportieve activiteiten georganiseerd voor jongeren uit de gemeente losser in de leeftijd van 8 t/m 16 jaar. Lijkt het jou gaaf om wat sportiefs te doen in deze vakantie? Meldt je dan aan. Deelname aan al deze toffe activiteiten is gratis!

Disclaimer
Alle activiteiten zijn op EIGEN RISICO. De organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade, letsel of diefstal. Bij deelname gaat is men akkoord met de geldende regels van de leiding. Bij het meermaals niet opvolgen van de regels kan de organisatie een jongeren het meedoen ontzeggen. De activiteiten zijn alleen toegankelijk voor jongeren tussen de 8/16 jaar. Bij twijfel kan de organisatie een jongeren vragen zich te legitimeren.

Tennis clinic Losser

Organisatie: Lekker Fit Losser
Kosten: € 0,00
Dag: donderdag
Data: 6 mei
Tijdstip: 13.00 - 14.00 uur
Benodigdheden: sportkleding en sportschoenen
Overige info: Kinderen 8-12 jaar. Sportkleding en sportschoenen (geen noppen). Tennisrackets zijn aanwezig Max. deelnemers: 12
Soort activiteit:
Adres: LTC, Smalmaatstraat 42a in Losser
Plaats:
Leeftijdsgroep:

Meer over Lekker Fit Losser


Inschrijven  • Naam van de deelnemer
  • Straat en huisnummer
  • Vul een geldig e-mailadres in zodat de organisatie je kan bereiken
  • Vul een geldig telefoonnumer in zodat de organisatie je kan bereiken
  • Hier vind je de Algemene voorwaarden en onze Privacyverklaring
    Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen.
  •