Wil jij graag relaxt mountainbiken door de natuur in Overdinkel op een mooie mountainbike, dan is deze clinic voor jou bedoeld. Je maakt een avontuurlijke mountainbike tocht van ongeveer 1,5 uur. De mountainbike hebben we gratis voor je klaar staan. Trek wel passende kleding aan wat smerig mag worden en een bidon om wat te drinken. Aan deze clinic kunnen 10 personen meedoen, wees er dus snel bij! Vooraf willen we jouw lengte maat weten zodat we jou een passende mountainbike kunnen aanbieden.

De Wintergames 2020 2021 is een initiatief van de buurtsportcoaches van de gemeente Losser en Stichting Fundament. Tijdens de voorjaarsvakantie van 20 t/m 26 Februari worden er verschillende sportieve activiteiten georganiseerd voor jongeren uit de gemeente losser in de leeftijd van 13 t/m 17 jaar. Lijkt het jou gaaf om wat sportiefs te doen in deze vakantie? Meldt je dan aan. Deelname aan al deze toffe activiteiten is gratis!

Disclaimer
Alle activiteiten zijn op EIGEN RISICO. De organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade, letsel of diefstal. Bij deelname gaat is men akkoord met de geldende regels van de leiding. Bij het meermaals niet opvolgen van de regels kan de organisatie een jongeren het meedoen ontzeggen. De activiteiten zijn alleen toegankelijk voor jongeren tussen de 13-17 jaar. Bij twijfel kan de organisatie een jongeren vragen zich te legitimeren.

 

Inschrijven is niet meer mogelijk

Mountainbiken Overdinkel

Organisatie: Lekker Fit Losser
Kosten: € 0,00
Dag: Woensdag
Data: 24 februari
Tijdstip: 10.00 - 12.00 uur
Benodigdheden:
Overige info: Max. 10 deelnemers
Soort activiteit:
Adres: 't Trefhuus, Pr. Hendrikstraat 1 Overdinkel
Plaats:
Leeftijdsgroep:

Meer over Lekker Fit Losser


Inschrijven