Als afsluiting van de Wintergames2021 organiseren we een Laser Game spel in de Zandbergen in Losser met alle jongeren uit Losser, Overdinkel, De Lutte, Glane, Beuningen. Ben jij een doorzetter, teamplayer en scherpschutter of wil je dit leren? Dan zoeken wij jou voor dit spel!. Dit mag je niet missen! Geef je snel op!

De Wintergames 2020 2021 is een initiatief van de buurtsportcoaches van de gemeente Losser en Stichting Fundament. Tijdens de voorjaarsvakantie van 20 t/m 26 Februari worden er verschillende sportieve activiteiten georganiseerd voor jongeren uit de gemeente losser in de leeftijd van 13 t/m 17 jaar. Lijkt het jou gaaf om wat sportiefs te doen in deze vakantie? Meldt je dan aan. Deelname aan al deze toffe activiteiten is gratis!

Disclaimer
Alle activiteiten zijn op EIGEN RISICO. De organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade, letsel of diefstal. Bij deelname gaat is men akkoord met de geldende regels van de leiding. Bij het meermaals niet opvolgen van de regels kan de organisatie een jongeren het meedoen ontzeggen. De activiteiten zijn alleen toegankelijk voor jongeren tussen de 13-17 jaar. Bij twijfel kan de organisatie een jongeren vragen zich te legitimeren.

 

Inschrijven is niet meer mogelijk

Lasergame

Organisatie: Lekker Fit Losser
Kosten: € 0,00
Dag: Vrijdag
Data: 26 februari
Tijdstip: 10.00 - 12.00 uur
Benodigdheden:
Overige info: Max. 80 deelnemers
Soort activiteit:
Adres: Zandhoes, Teyler Scouting Zandbergen Losser
Plaats:
Leeftijdsgroep:

Meer over Lekker Fit Losser


Inschrijven