Golf is een heel leuke en fascinerende sport, zeker ook voor kinderen. Voor golfen heb je balgevoel nodig, het vraagt om concentratievermogen en een goede conditie is noodzakelijk als je heerlijk in de baan een aantal holes gaat spelen! Als je op jonge leeftijd met golf begint, heb je een heel groot voordeel. Je leert het makkelijker en zult het spel ook beter beheersen dan wanneer je op oudere leeftijd gaat beginnen. Dat maakt het ook meteen een stuk leuker. Kom gezellig bij ons de clinics volgen en dan zul je beleven hoe leuk die golfsport is!!

Golfclinics GCC Het Rijk van Sybrook

Organisatie: Golfclinics GCC Het Rijk van Sybrook
Kosten: € 0,00
Dag:
Data:
Tijdstip:
Benodigdheden: Kleding advies: Het is prettig als je tijdens het golfen makkelijk zittende kleding aan hebt, bijvoorbeeld een polo. Verder een trui en een lange broek of bij mooi weer eventueel een bermuda. Liefst met makkelijke zakken, waar je zaken als een bal in kwijt kunt. En schoenen met (niet te grof) profiel. Een trainingspak wordt met golf niet gedragen.
Overige info: Mochten de clinics niet op alle data vol komen kan het zijn dat je uitgenodigd wordt voor de andere data. De clinics zijn beschikbaar voor 8 kinderen.
Soort activiteit:
Adres: Veendijk 100
Plaats:
Leeftijdsgroep:

Meer over Golfclinics GCC Het Rijk van Sybrook


Inschrijven  • Naam van de deelnemer
  • Straat en huisnummer
  • Vul een geldig e-mailadres in zodat de organisatie je kan bereiken
  • Vul een geldig telefoonnumer in zodat de organisatie je kan bereiken
  • Hier vind je de Algemene voorwaarden en onze Privacyverklaring
    Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen.
  •