De G-groep van Iphitos is een hardloopgroep voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Ze zijn ook wel bekend als De Roadrunners van Iphitos. Onder leiding van Erna Laarman geven meerdere trainers begeleiding aan deze hardlopers. Ook bij regionale wedstrijden zijn ze niet meer weg te denken, want ook daar nemen ze net als andere hardlopers aan deel.

Een team van enthousiaste vrijwilligers zorgt ervoor dat we ons veilig en onder begeleiding kunnen ontwikkelen. Momenteel zijn we met een aantal leuke jongens en meiden.
Tijdens de trainingen oefenen we onze motoriek met speelse oefenvormen en spelletjes, maar proberen we ook te oefenen voor het hardlopen van bijvoorbeeld 1 km, 5 km of misschien zelfs meer!
We worden begeleid door een aantal (opgeleide) vrijwilligers. De trainingen hebben vaak dezelfde opbouw, maar de inhoud is elke week anders. Af en toe doen we mee aan een wedstrijd voor wie dit leuk vind. De vrijwilligers lopen dan met ons mee. Zo hebben familie en vrienden genoeg tijd om ons aan te moedigen!

G-groep Iphitos

Organisatie: Atletiekvereniging Iphitos Losser
Kosten: € 0,00
Dag: Donderdag
Data:
Tijdstip: 18:30 – 19:30 uur
Benodigdheden: sportkleding en buitensportschoenen
Overige info: Aanvangstijd 18:15 uur, zodat je je kan omkleden als je dit thuis nog niet gedaan hebt. Maximaal 2 deelnemers
Soort activiteit:
Adres: Atletiekbaan Nilantspad 3, Losser
Plaats:
Leeftijdsgroep:

Meer over Atletiekvereniging Iphitos Losser


Inschrijven  • Naam van de deelnemer
  • Straat en huisnummer
  • Vul een geldig e-mailadres in zodat de organisatie je kan bereiken
  • Vul een geldig telefoonnumer in zodat de organisatie je kan bereiken
  • Hier vind je de Algemene voorwaarden en onze Privacyverklaring
    Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen.
  •