De DinkelSurvivalRunners nodigen je uit voor een spectaculaire Survival Run clinic. Je gaat kennis maken met het Survival Run parcours in Losser en leert de fijne kneepjes van de Survival sport. Dit avontuur mag je niet missen. Trek passende kleding waarin je je makkelijk kunt bewegen en wat vies mag worden en neem een bidon mee om wat te drinken. Wees er snel bij er kunnen 16 jongeren meedoen!

De Wintergames 2020 2021 is een initiatief van de buurtsportcoaches van de gemeente Losser en Stichting Fundament. Tijdens de voorjaarsvakantie van 20 t/m 26 Februari worden er verschillende sportieve activiteiten georganiseerd voor jongeren uit de gemeente losser in de leeftijd van 13 t/m 17 jaar. Lijkt het jou gaaf om wat sportiefs te doen in deze vakantie? Meldt je dan aan. Deelname aan al deze toffe activiteiten is gratis!

Disclaimer
Alle activiteiten zijn op EIGEN RISICO. De organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade, letsel of diefstal. Bij deelname gaat is men akkoord met de geldende regels van de leiding. Bij het meermaals niet opvolgen van de regels kan de organisatie een jongeren het meedoen ontzeggen. De activiteiten zijn alleen toegankelijk voor jongeren tussen de 13-17 jaar. Bij twijfel kan de organisatie een jongeren vragen zich te legitimeren.

 

 

Inschrijven is niet meer mogelijk

Dinkel survival runners

Organisatie: Lekker Fit Losser
Kosten: € 0,00
Dag: Woensdag
Data: 24 februari
Tijdstip: 10.00 - 11.00 uur
Benodigdheden:
Overige info: Max. 16 deelnemers
Soort activiteit:
Adres: Dinkel survival runners, Smalmaatstraat 42c Losser
Plaats:
Leeftijdsgroep:

Meer over Lekker Fit Losser


Inschrijven