Is het sporten binnen niet jouw ding, maar wil je wel graag fit, sterk, strak zijn en in de buitenlucht bewegen? Dan is de Bootcamp workout echt iets voor jou! Tijdens deze 60 minuten durende workout in De Lutte werken we aan je kracht, conditie én explosiviteit. Onder begeleiding van onze gemotiveerde trainer komen er veel verschillende bootcamp onderdelen aan bod. Wil jij deze uitdaging aan gaan, geef je snel op!

De Wintergames 2020 2021 is een initiatief van de buurtsportcoaches van de gemeente Losser en Stichting Fundament. Tijdens de voorjaarsvakantie van 20 t/m 26 Februari worden er verschillende sportieve activiteiten georganiseerd voor jongeren uit de gemeente losser in de leeftijd van 13 t/m 17 jaar. Lijkt het jou gaaf om wat sportiefs te doen in deze vakantie? Meldt je dan aan. Deelname aan al deze toffe activiteiten is gratis!

Disclaimer
Alle activiteiten zijn op EIGEN RISICO. De organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade, letsel of diefstal. Bij deelname gaat is men akkoord met de geldende regels van de leiding. Bij het meermaals niet opvolgen van de regels kan de organisatie een jongeren het meedoen ontzeggen. De activiteiten zijn alleen toegankelijk voor jongeren tussen de 13-17 jaar. Bij twijfel kan de organisatie een jongeren vragen zich te legitimeren.

Bootcamp De Lutte

Organisatie: Lekker Fit Losser
Kosten: € 0,00
Dag: Woensdag
Data: 24 februari
Tijdstip: 10.00 - 11.00 uur
Benodigdheden:
Overige info: Max. 16 deelnemers
Soort activiteit:
Adres: SV De Lutte, Pastoor Geerdinkstraat 35 De Lutte
Plaats:
Leeftijdsgroep:

Meer over Lekker Fit Losser


Inschrijven