Losser komt in beweging tijdens de eerste Sportweek Losser

Losser komt in beweging tijdens de eerste Sportweek Losser

Losser – Bewegen in een sportvereniging is naast gezond ook heel erg gezellig. Je leert nieuwe mensen kennen, allemaal voordelen om je aan te sluiten bij een sportvereniging.

In de week van 1 – 7 juli a.s. wordt er in Losser voor de eerste keer een Sportweek georganiseerd. Doel van deze sportweek Losser is om jong & oud uit te nodigen bij de sportvereniging om een proefles te komen volgen en eenmalig te laten proeven aan een sport naar keuze, zonder direct lid te worden van een sportvereniging. De organisatie is in handen van de Buurtsportcoaches van de Gemeente Losser en de sportverenigingen. Deelname aan de beweeglessen is GRATIS.
Dit eerste jaar hebben zich 4 sportverenigingen opgegeven om deel te nemen aan de Sportweek Losser. De 4 sportverenigingen die deelnemen zijn:

  • SSS Beatrix Overdinkel
  • AGVL Losser
  • Recreatie Sportvereniging Losser
  • Bowls’92 Losser

In de week van 1- 7 juli is er elke dag bij één van de 4 sportverenigingen een activiteit waar men GRATIS bij kan aansluiten en verder kennis kan maken met de sportvereniging. Klik hier voor een overzicht »

Voor meer informatie over het programma kan men contact opnemen met de Buurtsportcoach Gemeente Losser telefoonnummer 06 18 41 81 00