Golfen bij ’t Sybrook

Golfen bij ’t Sybrook

  • Webredactie
  • 6 maart 2018
  • Nieuws
  • Reacties uitgeschakeld voor Golfen bij ’t Sybrook

Golf is een heel leuke en fascinerende sport, zeker ook voor kinderen. Voor golfen heb je balgevoel nodig, het vraagt om concentratievermogen en een goede conditie is noodzakelijk als je heerlijk in de baan een aantal holes gaat spelen! Als je op jonge leeftijd met golf begint, heb je een heel groot voordeel. Je leert het makkelijker en zult het spel ook beter beheersen dan wanneer je op oudere leeftijd gaat beginnen. Dat maakt het ook meteen een stuk leuker. Kom gezellig bij ons de clinics volgen en dan zul je beleven hoe leuk die golfsport is!!

De clinics zijn beschikbaar voor 8 kinderen en worden gegeven door onze pro Marcella voor kinderen uit alle groepen van de basisschool.

 

Kleding advies:

Het is prettig als je tijdens het golfen makkelijk zittende kleding aan hebt, bijvoorbeeld een polo. Verder een trui en een lange broek of bij mooi weer eventueel een bermuda.
Liefst met makkelijke zakken, waar je zaken als een bal in kwijt kunt. En schoenen met (niet te grof) profiel.   Een trainingspak wordt met golf niet gedragen.
Website: Sybrook