Losserse Wielerclub

Losserse Wielerclub

Elke dag is een fietsdag!

Fietsen kan men immers altijd en overal; alleen, samen of in een groep. En fietsen is uiteraard gezond, goed voor de conditie en milieuvriendelijk. Het is daarom logisch dat toerfietsen zo populair is.
Een belangrijk kenmerk van het toerfietsen is het ontbreken van het wedstrijdelement. Toerfietsers rijden voor hun plezier en ontspanning. De één is puur recreatief bezig, de ander is weer meer sportief gericht, afhankelijk van eigen wensen en mogelijkheden. Je kunt natuurlijk zomaar een eind gaan fietsen, maar het is leuker gebruik te maken van de mogelijkheden die de Losserse Wielerclub je biedt.

Bij de Losserse Wielerclub kun je via LekkerFit Losser kennismaken met het mountainbiken. Lekker crossen door het bos. Maar er is ook aandacht voor fietstechniek. Je krijgt les van ervaren mountainbike instructeurs. Wil je het een paar keer uitproberen. Meld je dan snel aan voor deze cursus.
We hebben 12 stoere mountainbikes voor deze cursus beschikbaar en ook een helm. Heb je een eigen fiets, geef dit dan aan bij je aanmelding in het veld “overig”.

Klik hier voor info over de clinic

Bezoek de website van de Losserse Wielerclub meer info.