Uitleg over het project

Sport en bewegen is niet alleen hartstikke leuk om te doen, maar ook gezond voor je lijf en goed voor je hart. Sporten of gewoon lekker bewegen kun je samen met je vriendjes/vriendinnetjes buiten op straat of op het speelterrein bij jou in de buurt. Veel kinderen zijn lid van een sportclub…jij misschien ook wel. Maar het kan ook heel goed zijn dat je niet aan sport doet, omdat je nog geen sport gevonden hebt die jij leuk vindt. Kijk dan snel op de website over sport »

Sinds juni 2018 doet ook het muziekonderwijs mee met Lekker Fit. Een muziekinstrument bespelen is erg leuk om te doen. En je leert er ook nog eens veel van. Naast noten lezen en de technische vaardigheden op een muziekinstrument leer je als muzikant te luisteren naar anderen en met hen samen te spelen. En zeg nou zelf; iedereen wordt toch vrolijk van muziek?
Losser is een muzikaal dorp. Je kent vast iemand uit je buurt of van school die een muziekinstrument bespeeld of lid is van een muziekvereniging. Muziek maken levert je dus ook veel nieuwe vrienden op. Gaaf toch?!

Op deze website kun jij je inschrijven voor proeflessen op een instrument naar keuze.
Je kunt maar voor één instrument kiezen, dus je moet goed nadenken over de volgende vragen:

  • Wat wil ik graag doen? Zit mijn favoriete instrument erbij?
  • Wanneer is de proefles? Kan ik wel op de tijd en dag wanneer het aangeboden wordt?
  • Waar moet ik naar toe? De proeflessen worden gegeven in Muziekschool de Sleutel in Losser. Houd daar rekening mee!

Soms kunnen proeflessen al vol zitten, dat betekent dat je een andere keuze moet maken. Aan jou nu de keuze om mee te doen, alhoewel…overleg wel even met je vader of moeder of ze het goed vinden!

We wensen je veel muziekplezier,

 

Cultuurcoach Gemeente Losser
Martine Haitjema-Bauhuis