Lekker Fit met muziek

Lekker Fit met muziek

Kom meedoen met onze proeflessen muziek en krijg de smaak van muziek te pakken! Van maandag 16 t/m donderdag 26 maart opent Fundament Muziek & Dans haar deuren en kan iedereen meedoen met diverse muzieklessen. Een muziekinstrument bespelen is erg leuk om te doen, en je leert er ook nog eens veel van. Naast noten lezen en de technische vaardigheden op een muziekinstrument leer je als muzikant te luisteren naar anderen en met hen samen te spelen. Zeg nou zelf: iedereen wordt toch vrolijk van muziek?

Altijd al eens een instrument willen bespelen? Schrijf je dan nu in voor je instrument naar keuze en dan zien we je gauw!
Losser is een muzikaal dorp. Je kent vast iemand uit je buurt of van school die een muziekinstrument bespeeld of lid is van een muziekvereniging. Muziek maken levert je dus ook veel nieuwe vrienden op. Gaaf toch?

Op deze website kun jij je inschrijven voor proeflessen op een instrument naar keuze.
Je kunt maar voor één instrument kiezen, dus je moet goed nadenken over de volgende vragen:

  • Wat wil ik graag doen? Zit mijn favoriete instrument erbij?
  • Wanneer is de proefles? Kan ik wel op de tijd en dag wanneer het aangeboden wordt?
  • Waar moet ik naar toe? De proeflessen worden gegeven op onze locatie bij het TCC Losser aan de Oranjestraat 2. Houd daar rekening mee!

Soms kunnen proeflessen al vol zitten, dat betekent dat je een andere keuze moet maken. Aan jou nu de keuze om mee te doen, alhoewel…overleg wel even met je vader of moeder of ze het goed vinden!

We wensen je veel muziekplezier,

 

Cultuurcoach Gemeente Losser
Martine Haitjema-Bauhuis